Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΟΕΛΙΞΗΡΙΟ -ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ – γυάλινη συσκευασία 200 ml

- ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ – γυάλινη συσκευασία 200 ml: 10 ΕΥΡΩ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ με δύο τρόπους: email: 



Τρόποι αποστολής:
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την υπηρεσία Κουριερ(Ταχυμεταφορές) Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία της παραγγελίας στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε ειδική συσκευασία .

Τρόποι πληρωμής +Κόστος μεταφοράς των προϊόντων::
• Αντικαταβολή με την παραλαβή των προϊόντων στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε • ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ, ΔΩΡΕΑΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ(ΕΛΤΑ) κόστους 9 ευρώ( μέχρι 2 κιλά)( κόστος μεταφορικών + αντικαταβολής)
Όροι Συναλλαγών :
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πολιτική του ηλεκτρονικού μας καταστήματος όσον αφορά τις αγορές on-line. Υπαναχώρηση και επιστροφές προϊόντων: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα και εφόσον δεν έχει ανοίξει την συσκευασία του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
Ισχύον Δίκαιο:
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του http://hypericumhellas.blogspot.com , διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.


Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.